Versie 3.4.1 – fix voor wijzigingen UitzendingGemist

Op de UitzendingGemist site zijn weer wat wijzigingen doorgevoerd. Hierdoor kon de App de NPO streams niet meer afspelen. Ook de NPO live streams werkten niet meer. Met deze versie moet alles weer goed werken. Laat maar weer weten of het bij jullie ook werkt.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

9 reacties op Versie 3.4.1 – fix voor wijzigingen UitzendingGemist

 1. joost schreef:

  Is er ook nog een methode om de live stream in België te zien of andere landen?

 2. Dirk schreef:

  Hallo Jaco,
  NPO werkt weer alleen zie ik in de A tot z lijst en terug gaan in datum dat flikken maastricht b.v.b ontbreekt die was gisteren nog wel te vinden en de SBS6 A tot Z lijst gaat niet verder dan C en het op vragen van deze lijst duurt best lang je heb dan het idee dat hij het niet doet. Ik gebruik je app bijna alle dagen en ben er erg blij mee. Bedankt voor je inzet Jaco.

 3. Aldert schreef:

  Het werkt weer. Bedankt! Een vraagje over de live streams van de NPO. Bij mij verandert de kwaliteit van de streams om de zoveel seconden. Op zich goed om zo in ieder geval de stream te blijven zien als de snelheid van de verbinding (even) wat minder is. Maar bij mij blijft hij constant veranderen en dan wordt het toch wel wat irritant. Is dit wat iedereen heeft, of heb ik een erg onstabiele internetverbinding?

 4. Jos schreef:

  Dank voor de app. Maar hij laadt de content niet. Installatie gaf geen foutmelding, maar geen thumbnails, titels en video. Enig idee wat ik fout doe?

 5. Robert te Kaat schreef:

  Sorry, maar bij mij werkt niets meer na.

Geef een reactie