Versie 3.2.2 – bugfix

De App liep soms vast na het bekijken van een programma of tijdens het ophalen van de uitzendinggemist programmalijst. Dat zou in deze versie gefixed moeten zijn. Laat maar weten of het nu werkt.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

25 reacties op Versie 3.2.2 – bugfix

 1. Karen schreef:

  Hij doet het weer, dank!

 2. Klaas schreef:

  Yes, werkt weer, super bedankt!

 3. Bas schreef:

  Hi,
  Dank voor de update.
  Deze versie lijkt iets stabieler, vanuit a-z lijst is werkt ie vlekkeloos tot nu toe, alleen bij ophalen programma’s per datum of vanuit de recent lijst blijft ie zo af en toe nog hangen bij mij.

  Groet,
  Bas

 4. larbi schreef:

  SBS6, NET5 en Veronica werkt nog steeds niet. Kan daar iets aan gedaan worden?

 5. Luuk schreef:

  Bij mij blijft nu elke uitzending na 5-10 sec hangen? waar kan dit aan liggen?

 6. Klaas Eenkhoorn schreef:

  Top werk! Ga zo door. Het is een gemis dat Samsung zelf geen app heeft gemaakt voor uitzending gemist. Heb een C6800 en het werkt als een tierelier!

 7. Rolf schreef:

  Geweldig! Alle Apps waren verdwenen na een update van onze TV in Dubai. Met deze App kunnen we alles weer bekijken!

 8. Irma Bos schreef:

  Hoe laad ik de nieuwe versie 3.2.2. in ? Ik heb het geprobeerd via ontwikkeling en toepassing synchroniseren voor gebruiker. Dan krijg ik een foutmelding. Ik kan nog wel alle programma’s zien, maar als ik dan op 1 programma enter dan gebeurt er niets. Graag hulp. Was nl. een super app, maar doet nu dus niets meer.

 9. Marco schreef:

  2 van de 3 lijsten werken. De publieke omroepen en de SBS6 omroepen wel, maar die van RTL wordt niet geladen. Ben ik de enige of is het het een “echt” probleem???
  Als het werkt is het natuurlijk een top app!!

 10. Marcel schreef:

  Sinds vanavond (of gister?) werkt het voor NL 1, 2, 3 en SBS etc. niet meer. Wat opvalt is dat als ik b.v. bij een NL 1 programma op ‘Tools’ klik bij mijn TV er een melding komt ‘RTLXL streams: progressive’. Voor mij als leek lijkt het dus dat alle 3 op RTL staan/blijven hangen.
  Overigens heel veel dank voor deze app die het mogelijk maakt hier in het buitenland (Duitsland) bij te blijven met wat in Nederland gebeurt!

 11. Aa schreef:

  Een super app inderdaad, maar helaas versie 3.2.2. werkt niet meer met Samsung D serie. Ik wil graag naar de vorige versie gaan. Hoe laad ik versie 3.2.1. in?

 12. Lost schreef:

  Geweldig programma dit!

  Sinds gisteren kan ik echter geen Ned 1, 2 en 3 programma’s meer openen. Als ik op enter druk gebeurt er niets. Ook een herinstallatie van de app (v3.2.2) heeft niet geholpen. Het maakt niet uit of ik probeer een programma te selecteren via de recent, datum of a-z lijst. RTL programma’s doen het gewoon.

 13. Jeroen schreef:

  Bij mij starten de programma’s van Nederland 1, 2 en 3 niet meer sinds enkele dagen. Niet via Recent, niet via A-Z en niet via Datum. Bij RTL, SBS, etc. dat lukt het wel. Ik was eerder al over naar de laatste versie van de app. Dus daar lijkt het niet aan te liggen. Verder is m’n Internet-snelheid OK (>8Mbit/s). Wellicht heeft men bij Uitzendinggemist.nl weer eens iets aangepast.

 14. Lennard de Klerk schreef:

  Ik heb hetzelfde probleem. In de ochtend van 5 februari werkte Uitzending Gemist nog goed, maar in de avond starten bij mij Nederland 1, 2 en 3 niet meer.

 15. Wilco schreef:

  Ook bij mij 1-2-3 niets meer starten sinds een paar dagen… Mogelijk nog iemand een oplossing voor morgen de Spelen echt beginnen?

 16. Lia van rijswijk schreef:

  Hallo
  Probeer hem erop te zetten maar krijg steeds network or server interference occurred.
  Wat kan dat zijn? Heb hem al een keer erop gehad maar nu lukt het niet meer!
  Groetjes lia

Geef een reactie