Versie 3.1.3 met fix voor uitzendinggemist

Uitzendinggemist heeft weer de nodige wijzigingen op haar site doorgevoerd. Daarom werkte mijn App niet meer, je zag alleen nog de plaatjes (thumbnails) van de programma’s. De titels ontbraken en de programma’s konden niet meer worden afgespeeld. Daarom hier een nieuwe App versie waarmee de uitzendinggemist programma’s weer werken. In deze versie zitten nog wel wat schoonheidsfoutjes (o.a. dubbele programma’s). Ik heb helaas op dit moment wat weinig tijd, maar dacht om deze versie toch maar snel on-line te zetten. Kan iedereen weer even vooruit. A-Z voor uitzendinggemist werkt helaas nog steeds niet, de lijst laat wel de programma’s zien, maar de programma’s kunnen niet worden bekeken. Moet nog worden gefixed.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

9 reacties op Versie 3.1.3 met fix voor uitzendinggemist

 1. lendes schreef:

  Beste

  Heb net de nieuwe versie geinstaleerd en dacht nu zal het tabblad waar je Veronica en sbs6 enz op kan zien wel werken.
  Maar tot mijn spijt werken deze nog niet.
  Ik krijg wel al de afbeldingen van de uitzendingen te zien en de tekst eronder maar als ik op een programma klik komt er een zwart scherm met verbinding op en dit blijft zo.
  Het programma wil niet starten en blijft op verbinden staan.
  De 2 andere werken wel rtl xl en 123

 2. Tomtomclub schreef:

  Dank u voor de update

 3. Tuftuf schreef:

  Nog steeds geen programma’s na ca. 21.30-22.00
  De app is al maanden nu niet bruikbaar voor Uitzending-Gemist.

 4. Patrick schreef:

  Geweldig!! Wat fijn dat je de app blijft onderhouden, ook al was het begonnen als ‘hobby project’. We maken er op Curacao elke dag dankbaar gebruik van!

 5. Jeroen schreef:

  Ik heb geen samsung tv, maar gebruik een script voor mijn mediaspeler. Deze is doet het sinds deze update van UG ook niet meer. Aangezien jouw script het weer doet hoop ik dat je me kunt vertellen wat er is veranderd, of waar ik een beschrijving van de vernieuwde api kan vinden?

Geef een reactie