Versie 3.1.2 met fix voor uitzendinggemist

Een wijziging op de site van uitzendinggemist zorgde ervoor dat er geen programma-informatie meer door kwam. Is nu gefixed. A-Z voor uitzendinggemist werkt helaas nog steeds niet. Wordt aan gewerkt…

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

41 reacties op Versie 3.1.2 met fix voor uitzendinggemist

 1. Gerard Corbier schreef:

  Super bedankt weer. Blij dat het actueel bijgewerkt wordt want er is niets zo vervelend als een app dat niet meer werkt.

  • Joost schreef:

   Dank Jaco erg fijn deze app. Als ik op een programma druk op SBS / NET 5 dan gaat deze laden maar blijft ook helaas laden. Speelt dus niet af.
   Enig idee wat dit kan zijn ?

 2. Ramon schreef:

  Geweldige AP. Beter dan de beschikbare versies en alles in één.
  Sinds de laatste synchronisatie, krijg ik nu ook Netflix geinstalleerd. Deze maakt echter geen verbinding. Heb jij deze al werkend gekregen, gezien deze op dit moment nog niet beschikbaar is voor Samsung EU (Samsungs in US van D serie hebben wel standaard netflix)..?

 3. RobC schreef:

  Top app! Werkt weer als vanouds. Fijn dat je de wijzigingen zo snel verwerkt.

 4. Cor Verbeek schreef:

  Op mijn blueray speler werkt nederland 1,2,3 niet.
  Als ik een uitzending opstart stopt deze na 1 seconde.
  RTL xl en sbs werken wel goed, al is de resolutie van rtl minder. SBS is prima.
  IK heb verschillende keren geupdated mar het probleem blijft.
  Mischien hebben andere gebruikers dit probleem ook????

 5. Karen schreef:

  Beste Jaco,
  Betekent dit dat men de app opnieuw moet installeren wil het weer werken? Of ben je er nog mee bezig?
  Veel complimenten voor al je werk trouwens, wordt erg gewaardeerd!

 6. Miguel schreef:

  Bij mij kan ik programma’s van Veronica, SBS6 en Net5 niet terug kijken. Dit is al een tijdje zo. Ik woon in Duitsland kan het daaraan liggen? ongeveer 4 weken geleden kon ik nog kijken.

 7. JJ schreef:

  Hi, alles werkt prima, dankjewel. Heb alleen nog wel steeds het rare fenomeen dat alle uitzendingen ná 22:00 NL tijd niet worden weergegeven. Ook zijn deze dan niet via A – Z af te spelen.

  • Rob schreef:

   Hallo, ik heb hetzelfde. Was gewend om Zaterdag avond Studio Sport Eredivisie samenvattingen te kijken op Zondag morgen in Nieuw Zeeland, maar kijk nu weer op de laptop (veel slechtere kwaliteit op laptop). Geweldige app trouwens, mooi dat ik aan de andere kant van de wereld NL TV kan kijken on demand!

 8. DE schreef:

  Zelfde probleem hier. t/m 21.55 heb ik alles van de Publieke Omroepen, na 22.00 niks. En idd ook met A-Z niet te krijgen.
  Fijne app verder trouwens. Bedankt!

 9. Manolo schreef:

  Nogmaals echt een pracht app en gebruik hem naar volle tevredenheid. Zelfs als er even iets niet werkt is hij altijd nog beter dan de officiele apps.

  Even een off topic vraagje: Ik ben opzoek naar een app waarmee ik mijn Dreambox (set-topbox, linux) zenders kan streamen naar mijn Samsung SmartTV in de slaapkamer. Enig idee waar ik zo’n app zou kunnen vinden. Voor mobiele apparaten zijn de apps al enige tijd beschikbaar.

  Ik hoor graag suggesties of krijg ik duw in de goede richting 😉

 10. Joost schreef:

  Dank Jaco erg fijn deze app. Als ik op een programma druk op SBS / NET 5 dan gaat deze laden maar blijft ook helaas laden. Speelt dus niet af.
  Enig idee wat dit kan zijn ?

 11. BB schreef:

  Hi, ik heb een SAMSUNG UE40D6510 smart tv. Ik wil graag uitzending gemist hierop kijken ipv op mijn iPad. Is dat mogelijk? Als ja, wat moet ik hiervoor doen?
  Heeft iemand tips voor me?
  Thanks, BB

 12. roger hendriks schreef:

  de zenders ned 1, ned 2, en ned 3 worden niet meer geopend automatisch, wel bij rtl xl , sbs, veronica. Moet app inderdaad opnieuw worden gedownload?

 13. Lars van de Fliert schreef:

  Hi,
  Allereerst alle hulde voor deze app die ons al meer dan een jaar doet genieten van Nederlandse tv in de Verenigde Staten. Helaas heb ik sinds een dikke week het volgende probleem. De thrumbnails van de programma’s op NL 1, 2 en 3 worden wel geladen maar er staan geen titels onder. Als ik op de thumnails druk gebeurt er verder niets. Ik heb de app geupdate zoals aangegeven op dit blog maar helaas blijft het probeleem zich voordoen. Voor eerdere problemen hielp deze update altijd wel.
  Heeft iemand een idee hoe ik dit moet oplossen?
  Alvast bedankt voor de hulp.
  Lars

  • admin schreef:

   Met een vertraging van een dag werkt de App nog steeds, dus tot en met de uitzendingen van 1 dag terug (via de groene datum knop) kun je nog steeds alles terugkijken. Niet handig natuurlijk. Ik ga er komend weekend ‘ns naar kijken

 14. Ron schreef:

  Hallo, ik heb een soortgelijk probleem als hierboven. De app geeft bij Ned 1, 2 en 3 geen dag, datum en tijd informatie, wel zie je een foto van het programma, als je op de foto klikt gebeurd er niets. Alles werkt wel zonder problemen bij RTLXL en Veronica.

  • Lars van de Fliert schreef:

   Ik heb precies hetzelfde probleem als hierboven door Ron beschreven.

   • admin schreef:

    Met een vertraging van een dag werkt de App nog steeds, dus tot en met de uitzendingen van 1 dag terug (via de groene datum knop) kun je nog steeds alles terugkijken. Niet handig natuurlijk. Ik ga er komend weekend ‘ns naar kijken

    • KristianB schreef:

     Alles werkt bij mij ook, maar inderdaad hetzelfde probleem is bij mij ook. De thumbnails worden bij mij wel geladen, maar de; naam, datum en tijd eronder niet. Daarnaast is dit bij t/m 1 dag terug via de groene datum knop ook het geval deze werken ook niet voor ned 1,2,3.

   • admin schreef:

    Zou weer gefixed moeten zijn in de nieuwe versie die vandaag online staat

  • admin schreef:

   Zou weer gefixed moeten zijn in de nieuwe versie die vandaag online staat

 15. RobC schreef:

  Hier dezelfde problemen met Ned. 1-2-3.

 16. Ramin schreef:

  Hoi,
  Ik heb vandaag de update gedaan.
  Bij uitzendinggemist mis ik de programmanaam, zender en tijd.
  Hierdoor (denk ik) kan de uitzending ook niet gestart worden.
  De tumbnails worden wel geladen, de tekst eronder niet.

  Ben ik de enige met dit probleem? Ik hoor graag jullie feedback.

 17. Henk schreef:

  Ik heb hetzelfde probleem. Hij werkt bijna prima voor rtl en (datums kloppen niet), maar voor ned 1,2 en 3 worden geen omschrijvingen getoond en je kunt geen programma’s starten. Zou mooi zijn als dit wordt opgelost.

 18. roger hendriks schreef:

  Bij uitzendinggemist ned, 1 2 en 3 mis ik nog steeds de programmanaam, zender en tijd. Nu ook al bij programma”s in verleden, dus op datum zoeken heeft hetzelfde resultaat

Geef een reactie