Versie 3.1.0 met fix voor uitzendinggemist

Uitzendinggemist heeft het e.e.a. gewijzigd in de iPad API en ook wat op de website. Helaas geen tijd om de wijzigingen t.a.v. de iPad API uit te zoeken. Daarom een snelle fix in versie 3.1.0: alle uitzendingen worden nu via de website van uitzendinggemist ingelezen/opgezocht. Laat weten of het weer werkt.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

35 reacties op Versie 3.1.0 met fix voor uitzendinggemist

 1. John schreef:

  Ik heb vandaag 9 september de nieuwe versie geinstalleerd op mijn UE46es8000 maar bij RTLXL staan alle datums op 29 september.
  Ik heb bijvoorbeeld geprobeerd om So You Think You Can Dance op te zoeken op datum 8 september en 1 september bij RTL5 maar helaas dit komt n iet voor in het rijtje programma’s

  Zij er meer mensen met deze ervaring ?

 2. John schreef:

  Ik vergeet trouwens nog te melden dat ik geen verschil zie met de vorige versie.
  Ik heb de oude app verwijderd en via synchroniseren de app opnieuw geinstalleerd dus ga er van uit dat de nieuwe versie geinstalleerd word.
  Is het mogelijk om van uit de app het versie nummer op te vragen ?

 3. Aldert schreef:

  So you think you can dance is alleen terug te zien via de website van RTL XL en alleen tegen betaling. Waarschijnlijk staat hij daarom niet in het lijstje. Ook ik zou het graag vanuit het buitenland terug willen zien, maar helaas…

 4. Raaf schreef:

  Bedankt voor de fix, na de fix geïnstalleerd te hebben, deed de app het weer. 1 ding werkt niet bij mij, als ik in de lijst op alfabet zoek, doen de oude afleveringen het niet. Bij de oude app werkte het wel. Zijn er meer mensen die hier last van hebben.

  Groetjes,
  Raaf

 5. Herbert schreef:

  De functie a – z werkt helaas niet meer. Je ziet wel een lijst met programma’s maar de video’s spelen helaas niet af.

  • Jeroen schreef:

   Ja, dat heb ik ook (uiteraard). Als workaround gebruik ik “Zoeken op datum”, dat werk wel.

   • Bas schreef:

    Ik heb het zelfde probleem met zoeken op naam. De ‘workaround’ biedt geen volledige oplossing want met zoeken op datum zijn niet alle programma’s zichtbaar; zo is het bij mij niet mogelijk om Pauw en Witteman te bekijken. Dit komt omdat zoeken op naam niet werkt en het programma bij zoeken op datum niet getoond wordt.

  • Mark schreef:

   Dat werkt hier, helaas, ook niet meer. Wellicht is dit nog op te lossen? In ieder geval hulde aan de maker van deze app. Werkt veel beter dan de officiële gemist apps. Is zeker een donatie waard.

  • admin schreef:

   Klopt. Ook die werkt via de iPad API. Ik hoop binnenkort weer tijd te hebben om er naar te kijken

 6. Ron schreef:

  Ten eerste bedankt voor de snelle fix, ik krijg alleen niet alle programma`s van 1, 2 een 3 na 21.55 uur van maandag 09-09-2013. Dus ook geen Pauw en Witteman.

 7. JJ schreef:

  Hi, dank voor al je moeite voor deze app. Ik heb na de laatste update van vandaag iets vreemds: alle uitzendingen van ná 22:00 u NL tijd werken niet meer en worden ook niet meer getoond. Dit bv voor Nieuwsuur en Pauw & Witteman.

 8. Helaas is met de laatste update did programma niet meer zo goed bruikbaar en dat is jammer natuurlijk vooral met al het werk dat er ingestoken is. Vandaag (en gisteren) produceerde Nederland 1,2 en 3 een lijst met maar lieft 84 programma’s. Programma’s na ongeveer 9 uur s-avonds waren nergens te vinden, b.v. Pauw en Witteman. Ook is Pauw en Witteman niet af te spelen via A-Z. Vinden kan ik het wel, maar afspelen dus niet. RTL/XL produceert allen maar een item en dan wel: “bezoek eens de Website, RTL.ksya.net”. Misschien ligt dit aan het tijdsverschil tussen Nederland en de Westkust van Noord Amerika. Groeten uit Vancouver.

 9. Dj schreef:

  Ik heb exact hetzelfde probleem als Herbert

 10. Guido schreef:

  Jaco ik heb de volgende vraag;
  Ik ben sinds kort verhuist naar Texas in de VS en wil graag uitzending gemist kijken op een Samsung smart tv. Kan ik jouw app ook op een Samsung tv installeren en werkend krijgen, die ik hier aanschaf?

  mvgr
  G. Ligthart

  • admin schreef:

   Ja, ik denk van wel. De SDK die ik gebruik is generiek voor alle Samsung Smart TV’s en dus niet specifiek voor Nederland. Zeker weten doe ik het niet, maar er gaat niets mis als je het gewoon probeert

 11. Aldert schreef:

  Voor Ned 1,2 en 3 zie ik dat tijdens het ophalen van de programma’s, niet meer eerst de titels worden geladen en daarna de snapshots van de programma’s. Wanneer ik dus een programma van het begin van de dag wil kijken, dan moet ik eerst wachten tot alle programma’s zijn geladen. Dit neemt aardig wat tijd in mijn geval. Voorheen werden eerst de titels geladen en kon ik gelijk het programma selecteren. Nog voordat de snapshot was geladen.

 12. Ron schreef:

  Ik heb van de week de laatste versie geinstalleerd nadat ik erachter kwam hoe dit moest. Ik zat al een tijdje met het probleem dat de programma’s van NPO niet meer doorkwamen. Echter ná deze herinstall blijkt het probleem net omgekeerd! NPO programma’s werken wel maar RTLXL komen niet meer door of zwart scherm (content wordt niet afgespeeld.)

  Iemand een oplossing?

 13. Ron schreef:

  Nu ik alle reactie doorlees constateer ik hetzelfde probleem als Raaf:

  Als ik in de lijst op alfabet zoek, doen de oude afleveringen het niet voor RTL gemist. Bij de oude app werkte het wel.

  Komt hier nog een oplossing voor?

 14. AJ schreef:

  Hoi,
  Ik ben zeer tevreden met de App en heb hem al bij velen geinstalleerd.
  Sinds 16-09-2013 kon ik bij RTL geen items meer selecteren er kwam maar 1 beschikbaar “RTL.ksya.net”.
  Als ik in de lijst A-Z ga zoeken dan staan alle programma’s er wel maar na het selecteren van een willekeurig programma krijg ik een zwart scherm. Daar waar normaal even de melding verbinding maken verschijnt blijft het beeld zwart. en start het programma dus niet op.
  Bij NED 1,2,3, werkt alles wel gewoon !
  Ik haal de update live van je website (en heb gisteren dan ook even opnieuw de update gedaan) dus ik heb de laatste versie in gebruik.
  Graag even je reactie

 15. Walla schreef:

  Ik zou graag terug willen naar de versie 3.0: toen werkten SBS én RTL perfect, nu ben ik niet meer in staat om enig programma van de twee af te spelen 🙁 Is er een manier om te de oude te uploaden? Ik heb zelf ook een server die ik zou kunnen gebruiken.

 16. Jan Pieter schreef:

  Dank voor de update! Tijdens het synchroniseren met de server werd behalve de uitzending gemist app ook de Netflix app gedownload. Die doet het jammer genoeg niet, ik zie in het menu staan”netflix esn not supported”. Weet iemand hoe dit zit? Ik zou ook dit graag aan de praat krijgen 🙂

 17. Tien schreef:

  Wederom bedankt. A-Z werkt bij mij ook nog niet maar dat mag de pret niet drukken.

  Als ik overigens de update installeer zoals beschreven (develop account), installeert hij ook Netflix die ik vervolgens nergens meer terug vind in mijn UEC8700. Komt dit bekend voor?

 18. tomtomclub schreef:

  Netflix voor de D8000 kom er niet, ik gebruik zelf xbmc met de addons van xbmchub beter dan Netflix en free!

 19. Tim schreef:

  Uitzending gemist app
  nogmaals geinstalleerd, kan de app openen en keuze maken maar afspelen doet het het.

Geef een reactie