Nieuwe App-versie in de maak – update

Mijn nieuwe App-versie werkt al enige tijd fluitend in mijn PC-testomgeving. Helaas (nog) niet op mijn Samsung C-serie TV (2010). Het probleem zit ‘m in het http verkeer met de npo site. Op een of andere manier krijgt m’n Smart TV daar geen data meer van binnen. Het probleem zit ‘m waarschijnlijk in de gebrekkige XMLHttpRequest-implementatie in de relatief oude Samsung C serie, wellicht op te lossen door geforceerd headers of cookies te plaatsen/te wijzigen. Iemand nog suggesties?

Ik probeer nog ff verder. Als ik het op korte termijn niet kan fixen, dan zal ik de nieuwe versie releasen (goed kans namelijk dat ‘ie op de nieuwere TV’s gewoon wel goed werkt), maar dan werkt ‘ie dus niet op de C-serie. Zijn jullie op de hoogte.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

7 reacties op Nieuwe App-versie in de maak – update

 1. Larbi schreef:

  Waarom niet meteen de app release. Kunnen we meteen checken of die op nieuwere tv werkt.

 2. Dirk schreef:

  Hallo Jaco,

  Als ik je huidige app gebruik op mijn H serie en ik start de npo app op en druk direct na het verschijnen van de eerste icoontje op oke dan speelt deze direct af maar als ik wacht tot dat alle icoontjes geladen zijn dan wil niets afspelen.
  Ik dacht misschien heb je wat aan deze info.

 3. Reino schreef:

  Dat heeft er mee te maken dat bij het laden van het NPO dagoverzicht alle video-urls direct worden geladen. Voor videofragmenten is dat op zich geen probleem, maar voor volledige uitzendingen wel, omdat de video-urls dáárvan m.b.v. een tijdelijk ‘token’ worden gegenereerd. Zo’n video-url is in het slechtste geval (of alle gevallen?) maar ± één minuut geldig. Daarom willen volledige uitzendingen niet afspelen als het gehele NPO dagoverzicht is geladen, of als je bijv. 2 achter elkaar wilt afspelen.
  Jaco is hiervan op de hoogte.

  Ik zou er trouwens ook niks op tegen hebben als je nu bijv. een bèta versie zou uitbrengen, Jaco. Dan weet je gelijk op welke modellen het werkt en welke niet.

 4. Corné schreef:

  Hi Jaco,

  XMLHttpRequest implementatie verschillen zijn waarschijnlijk goed te achterhalen met een proxy server (Fiddler of CharlesProxy) er tussen of je kunt direct voor next level debugging met Wireshark gaan.

  Groeten,
  Corné

 5. Miguel schreef:

  Ben je al verder gekomen?

 6. Frist schreef:

  PRACHTIG!! ALVAST BEDANKT VOOR JE INSPANNINGEN

Geef een reactie