Coming soon…

Dankzij goede hulp van enkelen van jullie (in het bezit van een nieuwere Samsung TV, waarop de officiële SBS6/Net5/Veronica App kan draaien) heb ik kunnen achterhalen hoe je ook op TV model C (en ook op de latere TV modellen natuurlijk), de gemist uitzendingen van SBS6, Net5 en Veronica kunt opvragen en terugkijken.
Omdat ik weer wat tijd beschikbaar had, heb ik het kunnen terugkijken van deze zenders inmiddels geïntegreerd in mijn App.
Binnen enkele dagen kunnen jullie daarom versie 3.0 van mijn App tegemoet zien (als de publieke server weer in de lucht is) met dan eindelijk het kunnen terugkijken van de online beschikbare SBS6, Net5 en Veronica gemist uitzendingen.
De App omvat dan uitzending gemist van onze publieke omroep, RTLXL, SBS6, Net5 en Veronica. Met de CHLIST knop kun je dan tussen de verschillende kanalen switchen.
Lijkt me redelijk compleet dan, toch?

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

3 reacties op Coming soon…

 1. tomtomclub schreef:

  super, jou app is 100 keer beter dan de orgnale ik wacht met spanning af
  d8000

 2. Mistersling schreef:

  Toppie dat maakt de app helemaal compleet. Zo nu weer verder kijken met mijn zoontje naar beesten bloopers via de app. Bedankt!!

 3. Ren'e van den Wijngaard schreef:

  De app is echt een toppertje, ik hoef de officiele app’s (gelukkig) nauwelijks te gebruiken, deze is veel handiger, overzichtelijker en completer. 🙂 donatie=onderweg,

Geef een reactie