Datum

Via Datum kun je een lijst programma’s opvragen van een bepaalde datum. Op je scherm verschijnt dan het volgende:

Met de PIJLTJES selecteer je de dag, maand en tijd.

Met ENTER vraag je de bijbehorende programmalijst op.

De lijst die komt is afhankelijk van wat UitzendingGemist voor deze datum beschikbaar heeft in haar RSS archief.

24 reacties op Datum

 1. Rob schreef:

  Hallo, Schitterende app, werkt perfect, alleen bij datum kom ik niet verder dan 1970, is dit op te lossen

 2. tim schreef:

  Hoi,

  Geweldige app! echter krijg ik met ‘datum’ vanaf 1 augustus geen resultaten meer. terwijl 31 juli nog wel iets oplevert. Iets mis met de bron? (RSS feed?).

  grtn,
  Tim

 3. Loek schreef:

  Echt een top app mijn complimenten! Je kunt inderdaad niet verder terug dan 1 dag. Het lijkt wel of de app niet verder kijkt dan -24 uur. Als dit gefikst zou zijn zou ik m nog vaker gebruiken.

  Nu nog een app waar je via een website fims kunt streamen 😉

  Keep on the good work!

 4. jhnieuwenhuis schreef:

  Ok, ik dacht dat het aan mij lag van de datum. Heb namelijk ook de rtl XL app geïnstalleerd en dacht dat het daardoor kwam. We wachten af… opzich kan je nog gewoon bij alle afleveringen komen door op a-z te zoeken dus doe maar rustig aan;)

 5. Mendel schreef:

  Hoi JJmelse, ik maak nu al een tijd dankbaar gebruik van de app, alleen is sinds kort de datum-kiezer niet meer functioneel, een datum kiezen levert een zwart scherm op. Is er iets veranderd bij uitzendinggemist?

 6. Metin Solmaz schreef:

  Ik heb het geinstalleerd op de Samsung ES8000. Werkt op zich prima. Echter, ik kan niet verder dan 1 dag terug. Is dit bekend?

 7. Metin Solmaz schreef:

  Bedankt voor de fix. Echter, tot mijn verbazing installeerde de Samsung Smart TV vandaag de officiele NPO Uitzending Gemist App. Toch bedankt voor je applicatie!

 8. Ferdie schreef:

  Hoi.. tot mijn grote verbazing geen UG app van Samsung op de TV van mijn ouders (D6500). Geweldig mooi werk dit ! Een vraag nog over datum zoeken: dit gaat goed tot 1 week terug.. zou latere data terug ook geimplementeerd kunnen worden ? M.v.g. Ferdie (een donateur 😉

 9. Bob schreef:

  kleine reactie op eerder melding vandaag, de datum onder de tumbnails verspringt alleen van bv wo19dec naar ma 19 dec bij de NED123 selectie en niet bij de RTL XL selectie, daar werkt het wel goed.
  suc6 en thanks mvg Bob

 10. frenkos187 schreef:

  Ik heb nu ook het ’1970′ probleem. Weetje zeker dat het aan de tijdsindeling van de televisie ligt aangezien ik merk aan meerdere comments dat ik niet de enige ben, en zoja wat is dan hetgene wat ik aan moet passen want heb alles al geprobeerd

 11. Randy schreef:

  En vraagje is dit ook te gebruiken voor Phillips TV

  • admin schreef:

   Nee, Philips gebruikt een ander SMART platform voor haar televisies (eigenlijk geen trouwens, bij Philips vraagt een TV-APP via de TV-webbrowser pagina’s op van een externe website).

Geef een reactie