A-Z

Met A-Z vraag je de alfabetische lijst met programma’s op die door UitzendingGemist daarvoor zijn geselecteerd. De lijst komt overeen met de A-Z lijst op de iPhone, iPad en Android UG Apps. Op je scherm verschijnt dan een lijst die er als volgt uitziet:

Met de PIJLTJES loop je door de lijst. Met ENTER kies je het programma in de lijst om af te spelen.

Met de PROGRAMMA plus en min toets spring je van letter naar letter in de lijst.

Met ZOEKTERM spring je naar het eerste veld van de lijst, de zoekterm. Hier kun je met de PIJLTJES een zoekterm instellen. In de lijst worden dan alleen die titels getoond die met de zoekterm overeenkomen.

Met PROGRAMMA min of met LIJST spring je terug naar de lijst.

Met ZOEK OP SERVER zoekt de App met de tekst waar je dan op staat (dus zowel in het eerste veld als in de lijst) op de server van UitzendingGemist. Die tekst wordt dan automatisch je zoekterm. Na het zoeken ga je automatisch naar het eerste veld van de lijst. Als er resultaten zijn, dan worden die in de lijst getoond. Als er geen resultaten zijn gevonden, dan blijft de lijst leeg.

Met RETURN keer je terug naar het beginscherm.

13 reacties op A-Z

 1. Jeronimo schreef:

  De functie “Zoek op server” werkt op mijn UE40D8000 uit 2011 niet. Ik heb de laatste versie van de app geïnstalleerd. Is dat een bekende beperking op dit moment?

  • jjmelse schreef:

   Ja. Dat werkt op dit moment niet. UitzendingGemist heeft het e.e.a. veranderd qua vinden van de afspeelbare media bestanden via de RSS feed (XML files). Werkt nu via een hash code. Ga ik uitzoeken als ik weer ‘ns tijd heb

 2. ehh schreef:

  Waarom kan ik Flikken maastricht niet vinden? in de lijst van A-Z

 3. Marcel schreef:

  Waarom is de laatste tijd de recent pagina en de a-z index niet meer up to date bij uitzendinggemist? Mijn a-z index bevat 8 items. Rtl zenders doen het verder prima. Wisselen met chlist maakt niet uit.

 4. Jeroen schreef:

  Ja, ik heb het ook. De lijst met programma’s van Nederland 1, 2 en 3 ‘loopt langzaam leeg’. De andere zenders hebben dit probleem niet.

 5. Cor Verbeek schreef:

  IK heb de app op een blue-ray speler (BD-C7509) geinstalleers. Bij nederland 1,2,3 start deze deprogramma’s niet op. Deze stoppen na 1 a 2 seconden. De programma’s van RTL XL en SBS starten wel op. Maar hier doet de functie a/z het niet. Daarbij is de resolutie niet erg best.

 6. erik lamens schreef:

  Heb net de App geinstalleerd. Mis alleen van elke dag de laatste uitzendingen
  Het gaat niet verder dan de uitzendingen tot 21.00 uur. In de A totZ lijst kom ik ze dan wel tegen. Hoe kan dit

  • admin schreef:

   A-Z werkt op basis van de iphone feed. Maar de daaraan gekoppelde uitzendingsinfo kan ik (nog) niet lezen. De getoonde info is op basis van de via de site van uitzendinggemist beschikbare info

 7. giel poll schreef:

  Hallo!
  als ik bij de aflevering van proefkonijnen terug wil kijken lukt dit prima, maar alleen de laatste aflevering.
  als ik vervolgens op vorige aflevering klik dan vind hij de aflevering wel maar ik kan hem niet afspelen. enig id waar dit aan kan liggen
  tv is PS51D8000 samsung.

  mvg giel

Geef een reactie