De App zelf installeren

7 reacties op De App zelf installeren

 1. jeroen joosen schreef:

  ben trots op de makers van deze app,klasse jongens ben er zeer tevrede mee

 2. woutjan schreef:

  Beste Jaco,
  ik ben vandaag bezig geweest met het installeren van de app. Nu loop ik tegen een klein probleem aan dat hij hem wel donwload maar uiteindelijk niet juist installeert.
  Ik zie hem wel in de gedownloade app’s. Nou moet ik je wel vertellen dat ik niet op mijn tv bezig ben maar op mijn blu ray speler. Deze beschikt over internet@tv. Heb een account aangemaakt met naam develop, heb het ip adres ingesteld en dan download hij hem ook. Maar hoe nu verder, want nu moet hij nog worden geinstalleerd of niet?

  Heb jij tips?

  • admin schreef:

   Iemand anders heeft ontdekt dat sommige blu ray spelers er last van hebben dat sommige filenamen van de bestanden in de download blijkbaar geen hoofdletter hebben, terwijl de index file hier wel op zoekt. Ik zal dat fixen in de eerstvolgende versie die ik binnenkort hoop te plaatsen

 3. marijke schreef:

  Wow, werkt perfect, zelfs vanuit Belgiƫ. Merci!

 4. Martin schreef:

  Werkt super! Zelfs voor niet technische mensen (vriendin) is de ch.list knop makkelijk uit te leggen.
  2 aanvullingen voor de installatie instructie.
  Laatste stap: synchroniseren om te downloaden
  Developer afmelden alvorens de app te gebtuiken
  Complimenten aan de maker. Echt top!

Geef een reactie